Welcome to Sweden

 
Original titel: Welkome to Sweden
Genre: Komedi
Sändningsår: 2014 - 2015
Säsonger: 2
 
Information: Welcome to Sweden är en svensk komediserie på engelska och svenska som hade premiär på TV4 21 mars 2014. Serien är skapad av Greg Poehler och baseras på hans eget liv. Manuset är skrivet av Greg Poehler, Niclas Carlsson, Josephine Bornebusch och Peter Arrhenius. Regin görs av Calle Åstrand. I serien blir Greg Poehlers rollfigur, amerikanen och revisorn Bruce, kär i Emma från Sverige som spelas av Josephine Bornebusch. Bruce bestämmer sig för att tillsammans med Emma flytta till Sverige. Lena Olin och Claes Månsson gör rollerna som Emmas föräldrar.[2] Inspelningarna började 13 maj 2013. Gästskådespelare i serien är bland annat Gene Simmons, Will Ferrell, Aubrey Plaza och Amy Poehler
 
Serien har även sänts i USA på TV-nätverket NBC, med premiär 10 juli 2014 Andra säsong hade premiär 1 april 2015 i Sverige och 19 juli i USA. Dock hade säsongstarten tappat mycket av tittarsiffrorna i USA. Andra säsongen blev den sista, då tittarsiffrorna var för dåliga.
 
Min åsikt: Hysteriskt rolig och underhållande serie, Den första säsongen är något bättre då den tappar lite av charmen i andra säsongen, och får en lite annan humor. Skådespelarna gör ett bra jobb och man skrattar gott större delen av serien, en bra serie som rekommenderas för komediälskare!
 
Helhetsbetyg:
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig!

Mail: (publiceras ej)


Blogg eller hemsida:


Kommentar:- - - - - - - -Kommentarer från läsare- - - - - - -
RSS 2.0