The Deaths of Ian Stone


Trailer

Original titel:
The Deaths of Ian Stone
Speltid: 87 min
Talat språk: Engelska
Regi: Dario Piana
Produktionsår: 2007
Skådespelare: Mike Vogel, James Bartle, Andrew Buchan, Christina Cole, Michael Dixon, Jason Durran, Michael Feast, Jaime Murray, Bill Nash, Jeff Peterson, Marnix Van Den Broeke

Handling: Ian Stone är en vanlig amerikan som vaknar upp varje dag bara för att bli brutalt mördad, om och om igen.

Min åsikt: Började okej, men det gick över styr till slut. Varför måste dom förstöra något som kunde blivit en så bra film? irriterande. Dåliga effekter dessutom. inget jag rekomenderar tyvärr.

Betyg:

The Loved ones


Trailer

Original titel:
The Loved Ones
Speltid: 84 min
Talat språk: Engelska
Regi: Sean Byrne
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Xavier Samuel, Richard Wilson, Victoria Thaine, Robin McLeavy, John Brumpton, Jessica McNamee

Handling: En sjuttonåring vid namn Brent som fortfarande sörjer sin döde far, tackar nej till att gå på skoldansen med Lola, den tystaste flickan i skolan. Hon och hennes pappa kidnappar honom och Brent måste slåss för sitt liv för att överleva det makabra ”firandet” de tänker ge honom.

Min åsikt: Ännu en skit-skräckfilm. Att det ska vara så svårt att göra en bra skräckfilm. Sjuk film med tunn story och för mycket fokus på äckeleffekter. Ingen höjdare tyvärr.

Betyg:

Illusionisten


Trailer

Original titel:
The Illusionist
Speltid: 110 min
Talat språk: Engelska
Regi: Neil Burger
Produktionsår: 2006
Skådespelare: Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel, Rufus Sewell, Eddie Marsan, Jake Wood, Tom Fisher, Karl Johnson, Eleanor Tomlinson, Aaron Johnson, Ivo Novák, Ellen Savaria, Erich Redman

Handling: Eisenheim, som är trollkarl i sekelskiftets Wien, förälskar sig i en kvinna som tillhör en betydligt högre social rang än han själv. När hon förlovar sig med kronprisen använder Eisenheim sina kunskaper i magi för att vinna henne tillbaka och underminerar på så sätt stabiliteten i det kungliga huset i Wien.

Min åsikt: Otroligt spännande och mystisk film, suveränt skådespel och fantastisk story! Nej, jag har faktiskt inget negativt att säga om den. Norton är ju i övrigt en underbar skådespelare!

Betyg:

Hush


Trailer

Original titel:
Hush
Speltid: 79 min
Talat språk: Engelska
Regi: Mark Tonderai
Produktionsår: 2009
Skådespelare: William Ash, Christine Bottomley, Claire Keelan, Stuart McQuarrie, Andreas Wisniewski

Handling: Ett ungt par på en "roadtrip" dras in i ett katt och råtta spel med en långtradarchaufför som vill allt annat än väl..

Min åsikt: Hade inga förväntningar alls på denna film, trodde det skulle vara en riktigt kass B-film, men det visade sig att den var ganska bra! den var både spännande och välspelad! se upp för vita lastbilar!! :)

Betyg:

The tortured


Trailer

Original titel:
The Tortured
Speltid: 79 min
Talat språk: Engelska
Regi: Robert Lieberman
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Erika Christensen, Jesse Metcalfe, Bill Moseley, Chelah Horsdal, Fulvio Cecere, Aaron Pearl, Kayden Kessler

Handling: Ett ungt par får sina liv slagna i spillror när deras son kidnappas och mördas. Besatta av tanken på hämnd smider de båda en plan för att kidnappa förövaren och skipa sin egen rättvisa.

Min åsikt: Gillade den här filmen även om den känndes lite som en budgetfilm. Dom skulle lagt in lite mer tortyr så hade den varit bättre tror jag. I övrigt en riktigt sorjlig och hemsk historia! Absolut värd att se!

Betyg:

Revolutionary Road


Trailer

Original titel:
Revolutionary Road
Speltid: 119 min
Talat språk: Engelska
Regi: Sam Mendes
Produktionsår: 2008
Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates, Michael Shannon, Kathryn Hahn, Zoe Kazan, Ryan Simpkins, Ty Simpkins, Max Casella, David Harbour, Jay O Sanders, Dylan Baker

Handling: I Connecticut under mitten av 50-talet lever April och Frank Wheeler som är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en trevlig förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas utlopp för sina mer konstnärliga sidor.

Min åsikt: Ganska långtråkig till en början, men det blir snabbt bättre. Både hemsk, romantisk och sorjlig. Men måste erkänna att slutet var absolut bäst! Dessutom är ju DiCaprio och Winslet det perfekta paret!

Betyg:

Paranormal Activity 2


Trailer

Original titel:
Paranormal Activity 2
Speltid: 89 min
Talat språk: Engelska
Regi: Tod Williams
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Katie Featherston

Handling: Efter att ha upplevt vad de tror är en rad av inbrott sätter en familj upp kameror i hemmet. De inser snart dock att de kommande händelserna är mer hotfulla än vad de någonsin kunnat tro.

Min åsikt: Absolut en värdig uppföljare till första filmen! Satt på helspänn hela tiden! Blev reält skraj ett flertal gånger. Vill du bli riktigt skraj ska du absolut se denna!

Betyg:

Devil's Playground


Trailer

Original titel:
Devil's Playground
Speltid: 93 min
Talat språk: Engelska
Regi: Mark McQeen
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Jaime Murray, Danny Dyer, Sean Pertwee, Colin Salmon, Shane Taylor, MyAnna Buring, Craig Fairbrass, Lisa McAllister

Handling: Medan världen dukar under för en zombie apokalyps, jagar Cole, en hårdnackad legosoldat, den enda personen på jorden som kan skapa ett botemedel. Inte ett botemedel mot alla zombies, men även mot Coles eget öde.

Min åsikt: Denna rulle har allt en riktig skitfilm ska ha. # otroligt dåliga skådisar # massor med film-missar # dialog som skrivet av en 7-åring. Relationer och ologiska val. Samma trams som vanligt i genren. Men trots allt så dög den bra som förmiddags film.

Betyg:

Evolution


Trailer

Original titel:
Evolution
Speltid: 101 min
Talat språk: Engelska
Regi: Ivan Reitman
Produktionsår: 2001
Skådespelare: Julianne Moore, David Duchovny, Orlando Jones, Seann William Scott, Ted Levine, Dan Aykroyd, Ethan Suplee, Michael Bower

Handling: Detta är komedin som bäst kan beskrivas som en blandning av "Men In Black" och "Ghostbusters". Men så är det också Ivan Reitman som gjorde "Ghostbusters" som svarat för regin. Filmen handlar om det kaos som uppstår när en meteorit slår ned på jorden. Den för med sig en utomjordisk livsform som kommer att ge ny mening till uttrycket "den starkaste överlever". Nu har Reitman nämligen bestämt sig för att skämta ordentligt med Darwins utvecklingslära.

Min åsikt: Komisk och spännande sci-fi/komedi, underbara skådisar och läbbiga aliens. Duger bra som Måndags underhållning!

Betyg:

Shelter


Trailer

Original titel:
Shelter
Speltid: 112 min
Talat språk: Engelska
Regi: Måns Mårlind, Björn Stein
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Julianne Moore, Jonathan Rhys Meyers, Jeffrey DeMunn, Frances Conroy, Brooklynn Proulx, Nathan Corddry, KatiAna Davis, Michael Graves

Handling: Dr Cara Jessup är en expert inom åkomman om multipla personligheter, vars olika vittnesmål som expert har hjälpt rättssystemet att fastställa dödsstraff för mördare. Trots hennes hängivenhet till vetenskap och mordet på hennes man, har Cara aldrig tappat tron på Gud. Tills hon blir introducerad för Adam, hennes fars nya patient. Medan hon upptäcker mer om Adams förflutna faller hennes liv i bitar, men om hon tappar tron, kan konsekvenserna krossa hennes familj.

Min åsikt: Mystisk stämmning genom hela filmen och väldigt välspelad. Rhys Myers är grym skådis, lika så Moore. Mycket bra thriller! Suveräna regissörer. Absolut sevärd!

Betyg:

Killers


Trailer

Original titel:
Killers
Speltid: 93 min
Talat språk: Engelska, Franska
Regi: Robert Luketic
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Katheryn Winnick, Rob Riggle, Mary Birdsong, Kevin Sussman, Larry Joe Campbell, Lisa Ann Walter, Casey Wilson, Catherine O'Hara, Tom Selleck

Handling: Ashton Kutcher spelar huvudrollen som en oåtkomlig mördare som gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.

Min åsikt: Nej va är detta för skit? Det mest komiska med filmen är ju hur sjukt "barnslig" den är om man tänker på alla scener som utspelas. Märks klart och tydligt att det är män som gjort filmen då man gärna överdriver med actionscenerna, som för övrigt är riktigt dåliga..Men det kanske jag är ensam om att tycka. Inte värd att se för fem öre!

Betyg:

Machete


Trailer

MacheteOriginal titel:
Machete
Speltid: 105 min
Talat språk: Engelska, Spanska
Regi: Ryûhei Kitamura
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Cheech Marin, Steven Seagal, Cheryl Chin, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Jessica Alba, Jeff Fahey, Don Johnson, Daryl Sabara, Tom Savini, Shea Whigham

Handling: "Machete", en före detta Mexikan Federale strövar omkring på Texas gator efter drogkungen lord Torrez tillslag. Motvilligt accepterar "Machete" erbjudandet från propagandamakaren dr. Benz för att mörda McLaughlin, en korrupt senator. Förrådd och på rymmen får "Machete" hjälp av Luz, ett societetslejon med en böjelse för vapen. Allt medan de blir jagade av den sexiga ICE-agenten Sartana.

Min åsikt: Enormt underhållande och mycket rolig på vissa ställen. Grym action och många bra skådespelare. Den blir inte tråkig någonstans. men glöm inte att ta den med en nypa salt! Den är väldigt klyschig, och det är också meningen. Se den, riktigt kul!

Betyg:

The Midnight meat train


Trailer

Original titel:
The Midnight Meat Train
Speltid: 94 min
Talat språk: Engelska
Regi: Ryûhei Kitamura
Produktionsår: 2008
Skådespelare: Bradley Cooper, Vinnie Jones, Brooke Shields, Leslie Bibb, Roger Bart, Tony Curran, Peter Jacobson, Barbara Eve Harris

Handling: Fotografen Leon Kaufman kämpar för att få sitt stora genombrott. En fotoserie från New York-tunnelbanans underjordiska mörker där livets ljud drunknar i det mördande larmet från tågen. Och där Leon steg för steg närmar sig den brutale seriemördaren Mahogany. Med kameran som sitt enda vittne..

Min åsikt: Den var bra till en början men det spårade ur mot slutet. Bra skådisar men tyvärr massa kassa specialeffekter. Slutet var dock uppenbart. Rekomenderas inte tyvärr.

Betyg:

Wedding daze


Trailer

Original titel:
The Pleasure of Your Company
Speltid: 90 min
Talat språk: Engelska
Regi: Michael Ian Black
Produktionsår: 2006
Skådespelare: Joe Pantoliano, Jason Biggs, Joanna Gleason, Isla Fisher, AD Miles, Rob Corddry, Mark Consuelos, Audra Blaser, Chris Diamantopoulos, Edwin Freeman, Edward Herrmann, Ron McClary, Regan Mizrahi, Stephen Conrad Moore, Jay O Sanders

Handling: Anderson har svårt att gå vidare i livet efter sin trolovades död och vännernas försök att hjälpa honom blir bara allt mer irriterande. Till slut friar han till första bästa flicka han ser, en servitris på den lokala dinern - och hon säger ja! Nu är det bäst de börjar lära känna varandra..

Min åsikt: Ganska okej film faktiskt. Humor och romantik, det gillar jag. Vissa spelar över lite ibland dock, halvbra skådisar. Men absolut sevärd!

Betyg:

Altitude


Trailer

Original titel:
Altitude
Speltid: 90 min
Talat språk: Engelska
Regi: Kaare Andrews
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho, Landon Liboiron, Jake Weary

Handling: Efter ett mystisk fel som får ett litet flygplan att klättra utom kontroll befinner sig en nybliven amatörpilot och hennes fyra tonåriga vänner instängd i en livsfarlig uppgörelse med en övernaturlig kraft.

Min åsikt: Klastrofobisk liten film som lyckas att med små medel hålla uppe spänningen trots en del löjeväckande scener och tunnt manus som mot slutet fäller krokben på sig själv. Intetionen och ideén höll det hela seglande men 2:an är svag.

Betyg:

The New Daughter


Trailer

Original titel:
The New Daughter
Speltid: 108 min
Talat språk: Engelska
Regi: Luis Berdejo
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Kevin Costner, Ivana Baquero, Samantha Mathis, Noah Taylor, Gattlin Griffith

Handling: Efter en svår skilsmässa flyttar John James med sina två barn till ett gammalt hus på landet. Snart börjar hans tonårsdotter bete sig underligt, vilket blir startskottet till ett skrämmande och till synes övernaturligt mysterium..

Min åsikt: Hade inte alls höga förväntningar på denna film, men jag blev positivt överraskad. Kan vara lite smått seg i början. den är väldigt bra och spännande fram tills man får se "varelsena" därefter går det tyvärr bara nerför. I övrigt så var det bra skådespel och suverän story! Rekomenderas!

Betyg:

Knight and day


Trailer

Original titel:
Knight and day
Speltid: 109 min
Talat språk: Engelska
Regi: James Mangold
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Maggie Grace, Paul Dano, Marc Blucas, Viola Davis, Olivier Martinez

Handling: När June hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva där June sätts i livsfara och måste avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.

Min åsikt: Högt underhållningsvärde, grym action och mycket humor. Gillar inte Cruise som person, men just i denna film var han faktiskt riktigt rolig. Rekomenderar den starkt.

Betyg:

En prinsessas dagbok


Trailer

Original titel:
The Princess Diaries
Speltid: 114 min
Talat språk: Engelska
Regi: Garry Marshall
Produktionsår: 2001
Skådespelare: Julie Andrews, Caroline Goodall, Larry Miller, Erik von Detten, Heather Matarazzo, Anne Hathaway, Hector Elizondo, Mandy Moore, Robert Schwartzman

Handling: Den blyga tonåringen Mia Thermopolis får sitt livs chock när hon får höra att hon är en äkta prinsessa! Hennes farmor, som är drottning i ett litet europeiskt, land dyker upp för att ge henne lektioner i att vara prinsessa och plötsligt måste hon bestämma om hon vill fortsätta vara en vanlig tonåring i San Fransisco eller om hon ska acceptera de förpliktelser det innebär att vara prinsessa.

Min åsikt: Ojoj, stackars tönten som är så ful att hon måste göras om för att duga som prinsessa. Hatar såna sensmoraler i filmer! Men bortsett från det har den sina roliga bitar. Helt okej underhållning.

Betyg:


Piranha


Trailer

Original titel:
Prinha 3D
Speltid: 88 min
Talat språk: Engelska
Regi: Alexandre Aja
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Steven R McQueen, Elisabeth Shue, Ving Rhames, Dina Meyer, Christopher Lloyd, Eli Roth, Richard Dreyfuss, Jerry O'Connell, Adam Scott, Jessica Szohr, Kelly Brook, Brooklynn Proulx, Cody Longo, Riley Steele, Ricardo Chavira

Handling: En skälvning på en sjös botten släpper lös stora stim av förhistoriska pirayor. Polisen Julie Forester tvingas ta stora risker för att försöka rädda invånarna i sin lilla stad.

Min åsikt: Riktig gore-film! trodde inte det skulle vara någon höjdare, med tanke på att det är en story som det gjorts många filmer på, men aldrig riktigt lyckats. Den ska tas som en hyllning till djurskräckgenren. Den håller den på den medvetna B-filmsnivån som tänkt. Ett gäng kända skådisar, ett par skumma, bisarra scener får en att undra vad regissören tänkte på. Men som helhet är det 80 minuter helt okej underhållning.

Betyg:

Legenden om Zorro


Trailer

Original titel:
The legend of Zorro
Speltid: 129 min
Talat språk: Engelska, Spanska
Regi: TMartin Campbell
Produktionsår: 2005
Skådespelare: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell, Adrian Alonso, Pedro Armendáriz Jr, Michel Bos, Nick Chinlund

Handling: Alejandro och den vackra temperamentfulla Elena är nu gifta och har en tioårig son, Joaquin. Sonen vet ingenting om sin fars hemliga identitet som fäktande hjälte och Elena tycker det är lika bra. Hon skulle vara gladast om Alejandro la ned sitt svärd en gång för alla. Men när skurkar hotar Kaliforniens statsskick, är det dags för Zorro att rycka in igen, vad Elena än tycker.

Min åsikt: Inte alls lika bra som första filmen med Banderas som Zorro. Ungen fördärva hela filmen, drog ner tempot och charmen som första filmen hade. Men helt klart en sevärd matinéfilm.

Betyg:

Sutures


Trailer

Original titel:
Sutures
Speltid: 83 min
Talat språk: Engelska
Regi: Tammi Sutton
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Andrew Prine, Jason London, Carlos Lauchu, Allison Lange, BJ Britt, Azie Tesfai, Nick Holmes, Kate French

Handling: Ett par vänner blir tillfångatagna av en sociopatisk affärsman som vill sälja deras organ på svarta marknaden.

Min åsikt: Idén var bra, men filmen i sig blev en katastrof. Riktigt dålig, kassa skådisar och ingen bakgrundshistoria. Ingen film jag rekomenderar.

Betyg:

Predators


Trailer

Original titel:
Predators
Speltid: 107 min
Talat språk: Engelska
Regi: Nimród Antal
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Topher Grace, Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Alice Braga, Mahershalalhashbaz Ali, Oleg Taktarov, Derek Mears, Brian Steele, Walton Goggins, Carey Jones, Louis Ozawa Changchien

Handling: En grupp människor blir strandade på en okänd planet. De är alla mänskliga "rovdjur"; legosoldater, maffiamedlemmar, fångar. Det går snart upp för dem att de samlats för att agera byte, och en skräckfylld katt-och-råtta-lek börjar där de skoningslöst jagas av en utomjordisk ras känd som Predators.

Min åsikt: Riktigt spännande! Men tyvärr en för tunn story och ett kasst manus, vilken är synd då den hade bra skådespelare. Ett slöseri med pengar, dom kunde gjort den så mycket bättre med samma budget. Dessutom var många scener kopierade rakt av från första filmen. Men eftersom den var väldigt spännande och absolut duger som underhåll så får den iaf en 2a.

Betyg:

Mirrors 2


Trailer

Original titel:
Mirrors 2
Speltid: 90 min
Talat språk: Engelska
Regi: Víctor García
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Nick Stahl, Emmanuelle Vaugier, William Katt, Christy Carlson Romano, Stephanie Honore, Lawrence Turner, Jon Michael Davis, Lance E Nichols, Jennifer Sipes

Handling: En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasansfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd genom att lemlästa de skyldiga och slita ut deras innanmäte. De kan inte fly... De kan inte gömma sig... De kan inte titta i spegeln!

Min åsikt: Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Den var varken läskig eller spännande, det var liksom bara en vanlig film. Dåliga skådisar och tunn story. Ingen film jag rekomenderanr.

Betyg:

Triple Dog


Trailer

Original titel:
Triple Dog
Speltid: 90 min
Talat språk: Engelska
Regi: Pascal Franchot
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Scout Taylor-Compton, Avan Jogia, Janel Parrish, Brittany Robertson, Nolan Gerard Funk, Julia Maxwell, Alexia Fast, Emily Tennant, Sarah-Jane Redmond, Richard Harmon, Aubrey Mozino

Handling: Ett gäng tonårstjejer har ett pyjamasparty, under vilket de leker en serie utmaningar som heter Dog Dares, varav Triple Dog Dare är den mest seriösa. Utmaningarna blir allvarligare och allvarligare under lekens gång och leder till att tjejerna får reda på något de inte borde ha snokat i.

Min åsikt: Hur kan jag ha missat den här filmen? Spännande film med en riktigt bra story. Det står att det ska vara en Drama, Thriller, Skräck, men jag tycker inte den är varken Skräck eller Thriller. Den är mest tonårsdrama. Se den!

Betyg:

Splice


Trailer

Original titel:
Splice
Speltid: 104 min
Talat språk: Engelska
Regi: Vincenzo Natali
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Adrien Brody, Sarah Polley, David Hewlett, Delphine Chanéac, Brandon McGibbon

Handling: Två unga vetenskapsmän uppnår stor berömmelse när de lyckas splitsa DNA från olika djur och skapar nya arter. Dock så ignoreras samhällets moraliska och legala gräns när de börjar experimentera med att splitsa människo-DNA.

Min åsikt: Trots de uppenbara klichéerna så var det en helt klart sevärd och underhållande film. Dom gick lite för långt ibland, men den håller ändå. Riktigt underhållande iaf.

Betyg:

Devil's Diary


Trailer

Original titel:
Devil's Diary
Speltid: 110 min
Talat språk: Engelska
Regi: Farhad Mann
Produktionsår: 2007
Skådespelare: Alexz Johnson, Miriam McDonald, Deanna Casaluce, Magda Apanowicz, Brian Krause

Handling: Några tonåringar hittar djävulens dagbok. Varenda ond tanke som skrivs i boken blir verklighet, och ungdomarna har många elakheter att skriva. Då bryter helvetet löst i staden.

Min åsikt: Highschool-skräckis med kasst manus, taskig regi och fjortisar i huvudrollen. Kunde blivit så mycket bättre om dom inte hade överdrivit så! Tyvärr ingen jättehit, men duger bra som underhållning en regnig dag.

Betyg:

The last Exorsism


Trailer

Original titel:
The last Exorsism
Speltid: 87 min
Talat språk: Engelska
Regi: Daniel Stamm
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Patrick Fabian, Louis Herthum, Iris Bahr, Tony Bentley, Shanna Forrestall, Ashley Bell, Caleb Landry Jones

Handling: En orolig evangeliska minister går med på att låta sin sista exorcism bli filmad av ett dokumentärteam

Min åsikt: Sjukt kass film! Är helt fascinerad över hur man kan misslyckas med exorcism.

Betyg:

Dark House


Trailer

Original titel:
Dark House
Speltid: 85 min
Talat språk: Engelska
Regi: Darin Scott
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Meghan Ory, Jeffrey Combs, Diane Salinger, Matt Cohen, Shelly Cole, Bevin Prince, Ryan Melander

Handling: En grupp skådespelare anlitas till att medverka i ett spökhus som är en attraktion, men snart märker de att de jobbar i ett riktigt spökhus.

Min åsikt: Okej underhållning, men inte någon riktigt bra film. Lite bättre skådisar skulle inte skada, storyn var bra men tyvärr lite för tunn.

Betyg:

Terror på Elm Street 2010


Trailer

Original titel:
A Nightmare on Elm Street
Speltid: 95 min
Talat språk: Engelska
Regi: Samuel Bayer
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, Katie Cassidy, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Clancy Brown, Connie Britton, Lia D Mortensen, Charles E Tiedje

Handling: En grupp tonåringar från förorten blir alla förföljda av Freddy Krueger, en brännskadad seriemördare som jagar dem i deras drömmar. Så länge de håller sig vakna kan de skydda varandra, men när de somnar finns det ingen utväg...

Min åsikt: Dålig remake. Dåliga skådisar. Freddy är katastrof. Det är verkligen inte det samma utan Englund!

Betyg:

Psychosis


Trailer

Original titel:
Psychosis
Speltid: 89 min
Talat språk: Engelska
Regi: Reg Traviss
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Charisma Carpenter, Darren Bransford, Slaine Kelly, Josh Myers, Paul Sculfor, Tom Gaughan, Justin Hawkins

Handling: Ett par ungdomar campar i skogen och blir jagade. Endast en överlever galningen som är efter dem. Ett par hyr sedan ett stort hus i närheten och kvinnan börjar se mystiska saker.

Min åsikt: Riktigt kass film, helt osammanhängande. Dom skulle lagt ner lite mer tid på bakgrunden i historien. Jag hängde inte med alls i hälften av filmen. Rekomenderas inte.

Betyg:

Doghouse


Trailer

Original titel:
Doghouse
Speltid: 90 min
Talat språk: Engelska
Regi: Jake West
Produktionsår: 2009
Skådespelare: Danny Dyer, Stephen Graham, Noel Clarke, Terry Stone, Christina Cole, Lee Ingleby, Keith-Lee Castle, Emil Marwa, Neil Maskell, Billy Murray, Adele Silva, Tree Carrs

Handling: Några killar bestämmer sig för att åka på semester, mest för att hjälpa en av sina vänner att komma över sin skilsmässa. De kommer till en lite avlägsen stad, tyvärr så har det var något fort av kemiskt utsläpp där. De kemikalier som läckt ut resulterar i att kvinnor och enbart kvinnor blir översexuella psykotiska kannibaler som slaktar alla män som kommer i närheten.

Min åsikt: Påminner mycket om "Shaun of the Dead", riktigt rolig och på samma gång lite äcklig. Riktigt underhållande!

Betyg:

Draktränaren


Trailer

Original titel:
How to Train Your Dragon
Speltid: 98 min
Talat språk: Engelska
Regi: Dean DeBlois, Chris Sanders
Produktionsår: 2010
Skådespelare: Gerard Butler (röst), America Ferrera (röst), Jonah Hill (röst), Jay Baruchel (röst), Craig Ferguson (röst), Christopher Mintz-Plasse (röst), Kristen Wiig (röst), T J Miller (röst)

Handling: Ett äventyr som utspelar sig i en mytisk värld befolkad av väldiga vikingar och vilda drakar. Historien kretsar kring en tonårig viking som lever på ön Berk, där det är en livsstil att slåss mot drakar. Snart är det dags för initiering, den stora chansen att visa sig värdig för hans stam och hans far. Men när han möter, och även blir vän med, en skadad drake vänds hans värld upp-och-ner. Filmen är baserad på en bok av Cressida Cowell.

Min åsikt: Jättesöt och rolig film, en barnfilm som även passar åt vuxna. Aminationen var inte den bästa och den var lite seg i början, men annars helt perfekt!

Betyg:

RSS 2.0